Stad Antwerpen zoekt Projectleider mobiliteit: die gaat werk hebben!

1678 Projectleider mobiliteit

Als expert in mobiliteit en ervaren projectleider ben jij de aangewezen persoon om voor een aantal infrastructuurprojecten de plannen op te volgen en de besluitvorming binnen de stad te coördineren. Als projectleider grote infrastructuurprojecten of projectleider impactmanagement en verkeersmodellering., maak je deel uit van de regiecel stadsontwikkeling binnen de stad, een team van een tiental regiemedewerkers.

Wat doe je:

·         Binnen de krijtlijnen van het besluit van de Vlaamse Regering van 20 september 2010 volg je voor de stad een aantal grote mobiliteitsprojecten zoals ‘Minder hinder’-acties op.
·         Je negotieert en werkt nauw samen met verschillende interne en externe partners (o.a Vlaamse overheid, AG Stadsplanning, AG Vespa, stedenbouwkundige vergunningen, BAM, AWV, De Lijn, …) en vergelijkt met binnen- en buitenlandse referenties.
·         Je verzorgt de besluitvorming, de planning, de rapportering, het administratief beheer en het strategisch advies van één van bovenstaande projecten.
·         Je bereidt vergaderingen, presentaties en beslissingen voor met interne en externe partners en  vertegenwoordigt de stad in belangrijke gesprekken met het beleid en met  deze partners.

Wat verwachten we van je:

·         Je bent in het bezit van een masterdiploma en je voldoet aan de sollicitatievoorwaarden.
·         Een diploma ruimtelijke planning en stedenbouw of in de verkeerskunde en drie jaar relevante ervaring in opvolging van ruimtelijk plannen, grote infrastructuurwerken of planning van werven strekken tot aanbeveling.
·         Kennis van de werking van de overheid en van de wet op overheidsopdrachten is een pluspunt.
·         Inzicht in mobiliteitsmanagement, impactmanagement (minder hinder) of verkeersmodellering is een pluspunt.
·         Je bent een teamspeler, bekwaam om netwerken uit te bouwen besluitvaardig en overtuigend.
·         Je bent iemand met een visie, organisatorisch sterk, met oog voor resultaat, integer en kostenbewust.
·         Je bent kortom iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad.

Wat mag je van ons verwachten:

Binnen de stad Antwerpen werkt het bedrijf stadsontwikkeling aan een duurzame en leefbare stad, aantrekkelijk voor haar bewoners, bezoekers en investeerders.
De afdeling ruimte & mobiliteit is verantwoordelijk voor de uitwerking van het ruimtelijk structuurplan Antwerpen en het mobiliteitsplan Antwerpen en de plannen en studies die daarvoor nodig zijn.
·         Je wordt in dienst genomen als consulent mobiliteit met een contract van onbepaalde duur.
·         Je verdient een minimum bruto maandloon van 3.037 euro (voltijds met 3 jaar relevante ervaring) dat ook hoger kan zijn als je meer dan 3 jaar ervaring opdeed (tot 4.294 euro bij meer dan 24 jaar ervaring). Alle info daarover vind je in deze link.

Hoe solliciteren:

Selectiedata en -procedure
Meer informatie over de data waarop de selectie doorgaat en de manier waarop we je competenties meten lees je hier.
Het online sollicitatieformulier invullen
SOLLICITEER ONLINE VIA DEZE LINK OP UITERLIJK 26 JUNI 2011.
Op basis van je motivatie en je cv evalueren we je vaktechnische kennis en je schrijfstijl.  We doen dat aan de hand van je werkervaring, stages of projecten en je motivatie om voor deze vacature te solliciteren.  
Let wel op: je motivatie en werkervaring plak je in het daarvoor voorziene tekstveld dat met lay-out geen rekening houdt.
Heb je alles grondig gelezen en heb je toch nog een vraag ?  
Contacteer dan naam Nadine Vereycken via consulent_mobiliteit_SW@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 46 18.

Diplomavoorwaarden:

Master / Universitair / Hoger onderwijs lange type

Geen opmerkingen: